OPIS PROJEKTA

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

KORISNIK: KRIKA, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Robert Kriković, Nedelišće

NAZIV PROJEKTA: Unapređenje proizvodnje IKT tehnologijama“

KRATKI OPIS PROJEKTA:

Projekt je usmjeren na podizanje konkurentnosti kroz proširenje opsega i kvalitete proizvoda i usluga, a temelji se na dvije ključne komponente i to:

  1. proširenje opsega i kvalitete usluga i proizvoda
  2. unapređenje procesa razmjene i pohrane podataka unutar poduzeća.

Prva komponenta (proširenje opsega i kvalitete usluga i proizvoda) odnosi se na:

  • uvođenje suvremenog aplikativnog rješenja koji u sebi sadrži module za obradu fotografija i vektorskih grafika, module za dizajniranje i izradu (razradu) tehničkih 2D i 3D nacrta, importiranje i obradu raznih CAD formata
  • uvođenje novog specijaliziranog aplikativnog rješenja za dizajn nosivih konstrukcija pokrova od lakih tekstilnih materijala koje omogućava izradu vlastitih proizvoda tekstilne arhitekture
  • uvođenje nove računalne opreme koja omogućava optimalno korištenje svih suvremenih aplikativnih rješenja za grafičku obradu i dizajn (stolna računala visokih grafičkih performansi, odnosno visokih performansi pohrane podataka), sa pripadajućom perifernom opremom (monitori visoke kvalitete, po 2 uz svako računalo radi postizanja veće efikasnosti u grafičkoj obradi).

Druga komponenta (unapređenje procesa razmjene i pohrane podataka unutar poduzeća) odnosi se na nabavu centralnog uređaja za pohranu podataka putem računalne mreže (NAS – Network-attached storage) te pripadajuću mrežnu opremu.

CILJEVI I OČEKIVANI REZULTATI PROJEKTA:

Temeljni cilj projekta je proširenje opsega i unapređenje kvalitete usluga i proizvoda korištenjem IKT rješenja i opreme što izravno utječe na podizanje konkurentnosti prijavitelja na tržištu i omogućava mu izvršavanje zahtjevnijih poslova od poslova koje je radi zastarjele opreme i ograničenih mogućnosti postojećih aplikativnih rješenja trenutno sposoban obavljati. Nabavljena oprema i suvremena aplikativna rješenja utjecat će na proširenje usluga te optimizaciju poslovnih procesa poduzeća, s obzirom na to da će se cjelokupno projektiranje složenih nosivih konstrukcija pokrova obavlja samostalno, bez potrebe za vanjskim uslugama. Sukladno navedenom, očekuje se značajno smanjenje troškova te će se povećala učinkovitost zajedno s proširenjem usluga poduzeća. Novim uslugama, značajno će se povećati konkurentnost poduzeća.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA (u HRK):   264.500,00 HRK

IZNOS KOJI SUFINANCIRA EU:   182.505,00 HRK

RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA: 20.01.2020. god.  – 20.01.2021. god.

KONTAKT OSOBA: Robert Kriković, krika@krika.hr

KORISNI LINKOVI:

KONTAKTIRAJTE NAS
ODGOVARAMO U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU

Lokacija:

Varaždinska 25a

40305 Nedelišće

Hrvatska

Tel.: +385 40 822 190

bb

Fax: +385 40 822 090

Email: krika(@)krika.hr

Radno vrijeme:

Pon – Pet: 7:00 – 15:00

Subota, Nedelja: Zatvoreno

POSTAVITE NAM PITANJE

hrCroatian
en_USEnglish hrCroatian