O NAMA

Pozdravljamo Vaš posjet na naše internet stranice “Krika” u želji da Vam predstavimo naš proizvodni program i usluge.

Krika obrt za proizvodnju i usluge, poduzeće je sa dugogodišnjim iskustvom u izradi cerada za sve vrste teretnih vozila, navlaka i pokrova za vozila i plovila, krovišta za terenska vozila, autopresvlaka, tendi, šatora, montažnih hala, konstrukcija, pregrada i sl.

Krika je ujedno i specijalizirani studio za grafičko oblikovanje, izradu svih vrsta reklamnih natpisa, digitalni tisak te prodaju kompletnog repromaterijala i pribora za tisak. PVC boje za sitotisak ili offset, samoljepljive folije za kompjutersko izrezivanje i digitalni tisak.

U proizvodnji koristimo isključivo najkvalitetnije materijale, a kod cerada je to svakako “COMPLAN” ceradna platna svjetski vodećeg njemačkog proizvođača “VERSEIDAG-INDUTEX”, koji nam je udjelio povjerenje zastupstva svojih proizvoda za kompletno područje Hrvatske.

Complan garantira za proizvode prema standardima kvalitete europske proizvodnje
ISO 9000ff
ISO 14001

Budući da je tržište prepoznalo našu kvalitetu i stručnost, te se obim posla konstantno povećavao, otvorili smo novi poslovni prostor sa dva proizvodna pogona prema najmodernijim europskim standardima opremljena sa vrhunskim strojevima, čime jamčimo najkraće rokove izrade te vrhunsku kvalitetu proizvoda.

KONTAKTIRAJTE NAS

ODGOVARAMO U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU

Lokacija:

Varaždinska 25a

40305 Nedelišće

Hrvatska

Tel.: +385 40 822 190

bb

Fax: +385 40 822 090

Email: krika(@)krika.hr

Radno vrijeme:

Pon – Pet: 7:00 – 15:00

Subota, Nedelja: Zatvoreno

POSTAVITE NAM PITANJE

hrCroatian
en_USEnglish hrCroatian